Istezanje / Snaga core-a / Vitalnost

PILATES

Otkrij što sve možeš sa svojim tijelom.

Na prvi pogled, pilates i yoga djeluju vrlo slično. Po pristupu prema tjelovježbi obje discipline tretiraju individualno vježbača, a kompetitivnost pri vježbanju svedena je na minimum. Sama metoda sastoji se od različitih pokreta istezanja kojima stvara veliku fleksibilnost i koordinaciju mišićne mase, čime djeluje na sposobnost boljeg snalaženja u prostoru. Sve se vježbe izvode vrlo lagano, bez naglih pokreta ili pocupkivanja u mjestu, što ih ne čini lakšim za izvedbu od drugih popularnih oblika tjelovježbe, budući da se radi o izometričnim vježbama koje traže izdržljivost. Treba naglasiti da se kod takovog vježbanja mišićni volumen ne pojačava, već postaje elastičan, vretenast i gibak. Kralježnica i zglobovi se vrlo dobro tretiraju pri vježbanju pilatesa.

POWER YOGA

Unaprijedi duh i tijelo uz Power Vinyasa Yogu

Power vinyasa yoga je zapadna inačica Ashtanga yoge. Power yoga ima fleksibilniji slijed asana od Ashtanga yoge. Jednako kao i u Ashtangi osnovni elementi ove yoge su vinyasa, spoj daha i pokreta, sistem disanja i pokreta. Svrha vinyase je unutarnje čišćenje. Kombinacija asana s dahom i pokretom čini da krv cirkulira slobodno oko zglobova odstranjujući bolove u tijelu. Ista cirkulacija djeluje i na unutarnje organe. Tu se koriste kao i u drugim yoga stilovima sustavi asana, pranayama (disanje), dristhi (usmjeravanje pogleda), bandhe, tako da se polučuju pozitivni učinci na cijelo tijelo (zglobove, kralježnicu, mišiće, um…). Vježbanje se prilagođava individualnim mogućnostima polaznika.

Kondicija / Snaga / Koordinacija

KRUŽNI TRENING

Maksimalni rezultat u minimalnom vremenu.

Kružni trening sastoji se od stanica (obično 6-12) koje se izvode jedna za drugom, gdje duljina odmora između pojedinih vježbi varira, te one čine jedan krug.
Na svakoj stanici radimo samo jednu seriju i svaka stanica pokriva drugu topološku regiju tijela.
Brze izmjene i brzo izvođenje vježbi u kružnom treningu stvaraju našem tijelu specifičan stres, koji se razlikuje od normalnih vježbi tipa dizanja utega u teretani ili aerobika. Ovakvim treningom možemo utjecati na razvoj snage, izdržljivosti, agilnosti, brzine, eksplozivnosti, razvoju specifičnih vještina, gubitak kilograma ili na bilo koji drugi aspekt koji nam je značajan. Maksimalan rezultat u minimalnom vremenu – to je kružni trening.

Skidanje kila / Izdržljivost / Funkcionalnost

FAT BURN

Skini kile i uđi u omiljene traperice.

Ovaj tip treninga koristi kompleksne i ciljane vjezbe koje će ubrzati vaš metabolizam i otopiti svaki suvišan kilogram, a osim toga steći ćete zavidnu kondiciju u kratkom roku. U treningu se koriste razni rekviziti tipa girje, bučice, klupice, užad, lopte i medicinke i spada u najzahtjevnije oblike vježbanja u Floor Fitnessu. Trening je visokog intenziteta i nije za osobe s povišenim krvnim tlakom.

BOOTCAMP

Vojničkim drilom discipliniraj tijelo i um.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris vitae rutrum magna. Donec viverra efficitur porttitor. Aliquam tristique, massa non maximus lacinia, elit mauris auctor urna, at facilisis arcu neque et magna. Donec id leo non ante facilisis placerat a et magna. Duis imperdiet euismod justo, at egestas metus tristique quis.

BOKS

Spali kalorije treningom šampiona.

Za ovaj trening nije potrebno baš nikakvo predznanje što se boxa tiče, jer koriste se najjednostavnije boksačke tehnike koje se usvoje u svega nekoliko minuta.
Utječe na razvoj izdržljivosti , snage, a prije svega koordinacije.
Trening je izuzetno dobar ako se na kraju dana želite ispuhati od stresa a uz to napraviti i korisnu vježbu za vaše tijelo. Vježbe se rade u paru i ono što je bitno nema ozljeda jer partneri ne udaraju jedan u drugoga već u zadanu metu (fokuser).
Zabavno, ludo, drugačije…dođite, probajte, preživite pa dođite opet!

Parcijalna snaga / Tonus / Postura tijela

CORE

Postavi temelj svoje snage.

Ovaj 30 minutni trening savršeno je rješenje za osobe koje žele popraviti izgled svojih trbušnih mišića, ispraviti držanje, otkloniti bolove u leđima ili jednostavno ojačati ovaj dio tijela koji zbog modernog načina života postaje izuzetno slab i gubi svoju funkciju, a na taj način nazalost i deformira naše tijelo.
Trening je zabavan, kratak, a efekti su savršeni i ono što je najvažnije vrlo brzi.

GUZA

Oblikuj guzu za svoje omiljene traperice.

Trening ciljano utječe na spomenute mišićne skupine, stvara željeni tonus, podiže mišiće stražnjice i bedara,a osim snage razvija ravnotežu, koordinaciju, fleksibilnost i jednostavno vas tjera da se osjećate bolje u svome tijelu.

TRX / KETTLEBELL

Digni tonus, uspravi posturu.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris vitae rutrum magna. Donec viverra efficitur porttitor. Aliquam tristique, massa non maximus lacinia, elit mauris auctor urna, at facilisis arcu neque et magna. Donec id leo non ante facilisis placerat a et magna. Duis imperdiet euismod justo, at egestas metus tristique quis.

Sezonski program

RAKETA DO LJETA

Zatvorite oči i zamislite sebe u svom najboljem izdanju!

Zatvorite oči i zamislite sebe u svom najboljem izdanju! Zamislite točno kako bi željeli izgledati i kako se osjećati…i dok zamišljate nemojte biti skromni, riješite se tabua, predrasuda i ograničenja…osjetite miris pobjede, pobjede nad samim sobom …jer samog sebe je najteže pobjediti…
Upravo tamo najbržim i najkraćim putem letite s našom raketom, zato ukrcajte se, pozdravite sa starom verzijom samog sebe i 3.2.1…polijećemo!

Dakle bez obzira dali je vas cilj smršavjeti ili nabaciti mišiće, imati široka ramena ili six pack, podići stražnjicu ili osjećati se bolje…ako imate svoj cilj ovo je program za vas, ako nemate cilj, mi ćemo vam pomoći da ga nađete.
Svaki pojedinac radi po planu i programu izrađenom specifično za njega.
Program uključuje sva mjerenja ( početno, tranzitivno i finalno), izradu plana i programa treninga, plan i program prehrane, osobnog trenera na svakom treningu, individualnu potporu svakom polazniku i sve što treba da bi ostvarili ciljeve…

Želiš li nam se pridružiti?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad
minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Pridruži se