Najbolje što možeš učiniti za sebe i svoje tijelo. Najbrži i najefikasniji način da dođeš u formu. Za one koje žele; smršaviti, ojačati, dobiti mišićnu masu, imati bolju kondiciju, lijepe trbušne mišiće, super guzu, zdravije se hraniti i usvojiti dobre navike za čitav život. Ako ne znate kako i od kuda krenuti da dođete do svojeg cilja, ako se ne možete natjerati da počnete s vježbanjem, ako vam treba motivacija i vjetar u leđa, ako ste zbunjeni s morem informacija na internetu i novinskim člancima, ako želite brz i učinkovit način da to ostvarite, ako želite stručno vodstvo kineziologa i trenera, ako mislite da ne možete… mi znamo da možete!

Fitness Challenge – Raketa do ljeta

Fitness challenge  je program usvajanja zdravih navika prehrane i tjelovježbe kroz 4 tjedna, najčešće u svrhu mršavljenja, poboljšanja kondicije, mišićnog tonusa i bolje tjelesne forme. Radi se o grupnom programu u kojem svaki pojedinac definira svoj cilj, a onda uz stručno vodstvo trenera taj cilj i ostvaruje. Sudionici programa ne trebaju voditi brigu o ničemu. Trener ih sustavno vodi kroz program, koji je zahtjevan ali je napravljen tako da ga svatko uz minimalno volje može savladati, a promjene su vidljive iz dana u dan. U 8 godina koliko već radimo, challenge programe završilo je preko 1000 polaznika i ponosno možemo reći da ne postoji apsolutno niti jedna osoba koja je odradila challenge, a da nije vidjela rezultate na svome tijelu. Ovaj jedinstveni i vrlo učinkoviti program pod nazivom “Raketa do ljeta” specijalnost je i brand Floor Fitnessa.

Velika novost je što ove godine krećemo i sa online varijantom ovog programa, tako da će se moći uključiti i oni koji žive daleko ili nemaju toliko fleksibilan svakodnevni raspored. Dakle svi koji se prijavite za online 4 tjedni Challenge – Raketa do ljeta, moći ćete ga odraditi kod kuće ili gdje već želite u doba dana kada vama odgovara, a za vas su spremni video treninzi, programi i prehrana koje ćete dobiti putem emaila.

cijena;

online challenge  180,00 kn

floor fitness challenge  350,00 kn

počinje
02|05
prijave obavezne do
01|05
info
091 4791 218

Prijavnica za Challenge

Motiviranost (odaberi od 1 do 10): 12345678910


Opcija za koju se prijavljuješ (u fitnessu ili online): Floor FitnessOnline


[recaptcha]

Tablica 1 · Tablica 2 · Tablica 3 · Tablica 4 Spol Dob Nisko Normalno Visoko Vrlo visoko…

Veliki smo obožavatelji tune jer je vrlo ukusna i svestrana. Ovo je jedan jednostavan i…

Mlijeko · Meso · Riba · Žitarice · Krumpir · Voće · Povrće · Masnoće · Jaja…

Naučite sami pripremati proteinske pločice i dobit ćete kvalitetan obrok za samo djelić cijene kupljenih…

Challenge galerija