CHALLENGE

Preoblikuj tijelo uz ciljane transformacijske procese.

Dana
:
Sati
:
Minuta
:
Sekundi

Programi koji postaje brand Floor fitnessa. Brinemo se o vašem zdravlju, prehrani i tijelu…ovaj program održava se već sedam godina za redom i broji na stotine zadovoljnih klijenata koji su ostvarili svoje ciljeve.

Istezanje / Snaga core-a / Vitalnost

PILATES

Otkrij što sve možeš sa svojim tijelom.

Na prvi pogled, pilates i yoga djeluju vrlo slično. Po pristupu prema tjelovježbi obje discipline tretiraju individualno vježbača, a kompetitivnost pri vježbanju svedena je na minimum. Sama metoda sastoji se od različitih pokreta istezanja kojima stvara veliku fleksibilnost i koordinaciju mišićne mase, čime djeluje na sposobnost boljeg snalaženja u prostoru. Sve se vježbe izvode vrlo lagano, bez naglih pokreta ili pocupkivanja u mjestu, što ih ne čini lakšim za izvedbu od drugih popularnih oblika tjelovježbe, budući da se radi o izometričnim vježbama koje traže izdržljivost. Treba naglasiti da se kod takovog vježbanja mišićni volumen ne pojačava, već postaje elastičan, vretenast i gibak. Kralježnica i zglobovi se vrlo dobro tretiraju pri vježbanju pilatesa.

POWER YOGA

Unaprijedi duh i tijelo uz Power Vinyasa Yogu

Power vinyasa yoga je zapadna inačica Ashtanga yoge. Power yoga ima fleksibilniji slijed asana od Ashtanga yoge. Jednako kao i u Ashtangi osnovni elementi ove yoge su vinyasa, spoj daha i pokreta, sistem disanja i pokreta. Svrha vinyase je unutarnje čišćenje. Kombinacija asana s dahom i pokretom čini da krv cirkulira slobodno oko zglobova odstranjujući bolove u tijelu. Ista cirkulacija djeluje i na unutarnje organe. Tu se koriste kao i u drugim yoga stilovima sustavi asana, pranayama (disanje), dristhi (usmjeravanje pogleda), bandhe, tako da se polučuju pozitivni učinci na cijelo tijelo (zglobove, kralježnicu, mišiće, um…). Vježbanje se prilagođava individualnim mogućnostima polaznika.

Kondicija / Snaga / Koordinacija

KRUŽNI TRENING

Maksimalni rezultat u minimalnom vremenu.

Ovaj trening vrlo jednostavno koristi kružni organizacijski oblik rada po stanicama, fantastičan je i zabavan za grupu vježbača, a što je još važnije vrlo je efektan.

Skidanje kila / Izdržljivost / Funkcionalnost

FAT BURN

Skini kile i uđi u omiljene traperice.

Ovaj tip treninga koristi kompleksne i ciljane vjezbe koje će ubrzati vaš metabolizam i otopiti svaki suvišan kilogram, a osim toga steći ćete zavidnu kondiciju u kratkom roku. U treningu se koriste razni rekviziti tipa girje, bučice, klupice, užad, lopte i medicinke i spada u najzahtjevnije oblike vježbanja u Floor Fitnessu. Trening je visokog intenziteta i nije za osobe s povišenim krvnim tlakom.

BOOTCAMP

Vojničkim drilom discipliniraj tijelo i um.

Trening visokog intenziteta koji se češće provodi na otvorenom, podsjeća na vojničko drilanje i pruža nam mogućnost da se malo povežemo s prirodom i nadišemo zraka vježbajući pod vedrim, a možda i oblačnim nebom

BOKS

Spali kalorije treningom šampiona.

Za ovaj trening nije potrebno baš nikakvo predznanje što se boxa tiče, jer koriste se najjednostavnije boksačke tehnike koje se usvoje u svega nekoliko minuta.
Utječe na razvoj izdržljivosti , snage, a prije svega koordinacije.
Trening je izuzetno dobar ako se na kraju dana želite ispuhati od stresa a uz to napraviti i korisnu vježbu za vaše tijelo. Vježbe se rade u paru i ono što je bitno nema ozljeda jer partneri ne udaraju jedan u drugoga već u zadanu metu (fokuser).
Zabavno, ludo, drugačije…dođite, probajte, preživite pa dođite opet!

Parcijalna snaga / Tonus / Postura tijela

CORE

Postavi temelj svoje snage.

Ovaj 30 minutni trening savršeno je rješenje za osobe koje žele popraviti izgled svojih trbušnih mišića, ispraviti držanje, otkloniti bolove u leđima ili jednostavno ojačati ovaj dio tijela koji zbog modernog načina života postaje izuzetno slab i gubi svoju funkciju, a na taj način nazalost i deformira naše tijelo.
Trening je zabavan, kratak, a efekti su savršeni i ono što je najvažnije vrlo brzi.

GUZA

Oblikuj guzu za svoje omiljene traperice.

Trening ciljano utječe na spomenute mišićne skupine, stvara željeni tonus, podiže mišiće stražnjice i bedara,a osim snage razvija ravnotežu, koordinaciju, fleksibilnost i jednostavno vas tjera da se osjećate bolje u svome tijelu.

TRX / KETTLEBELL

Digni tonus, uspravi posturu.

Naravno da pratimo trendove u svijetu fitnessa, ali ne zato što je to moda, nego zato što su ova dva rekvizita stvarno izvrsna i pružaju nam nebrojeno mnogo mogućnosti da izgradimo funkcionalno i snažno tijelo, zabavimo se i razbijemo monotoniju, a također i lako su prenosivi tako da kud mi tamo i oni…

Želiš li nam se pridružiti?

Postani dio naše vesele i zdrave fit zajednice

Pridruži se